Ju nuk keni artikuj në karrocën tuaj
Skanera, Projektore,Dixhitalizues, Lexuesa optike dhe aksesore

CANON PROJECTOR CASE LV-SC02-C BLACK FOR LV-S300/LV-X320

SDBZ0085
2.08ALL pa tvsh
TVSH 20%

CANON PROJECTOR CASE LV-SC02-C BLACK FOR LV-S300/LV-X320

EPSON SCANER PERFECTION V19, A4 FLATBED

SDAB0074
11,500.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

EPSON SCANER PERFECTION V19, A4 FLATBED

EPSON VIDEO PROJECTOR EB-E01, 3LCD XGA, 1024 X 768, 4:3, 15,000:1, 3300LM, VGA, HDMI, USB, 2Y

SDBA5300
64,166.67ALL pa tvsh
TVSH 20%

EPSON VIDEO PROJECTOR EB-E01, 3LCD XGA, 1024 X 768, 4:3, 15,000:1, 3300LM, VGA, HDMI, USB, 2Y

EPSON VP CO-W01 3LCD, WUXGA (1920X1200) LASER PROJECTOR

SDBA0113
54,166.67ALL pa tvsh
TVSH 20%

EPSON VP CO-W01 3LCD, WUXGA (1920X1200) LASER PROJECTOR

XEROX PRINTER PHASER 3020BI

SCAB0067
15,833.33ALL pa tvsh
TVSH 20%

XEROX PRINTER PHASER 3020BI