Ju nuk keni artikuj në karrocën tuaj
Printera, printera multifunksionale dhe aksesore te tyre

XEROX MFP PRINTER/COPIER/SCANNER B225 LASERJET 34PPM, DUPLEX PRINTING, ADF, USB, WIRELESS

SCAC0300
45,833.33ALL pa tvsh
TVSH 20%

XEROX MFP PRINTER/COPIER/SCANNER B225 LASERJET 34PPM, DUPLEX PRINTING, ADF, USB, WIRELESS

3D PRINTER COLIDO 3.0, 0.1MM RESULUTION, OPTIMAL BUILD SIZE (22.5 X 14.5 X 14CM)

SCCD0003
108,833.33ALL pa tvsh
TVSH 20%

3D PRINTER COLIDO 3.0, 0.1MM RESULUTION, OPTIMAL BUILD SIZE (22.5 X 14.5 X 14CM)

3D PRINTER COLIDO COMPACT, 0.1MM RESULUTION, OPTIMAL BUILD SIZE (13 X 13 X 13CM)

SCCD0002
66,666.67ALL pa tvsh
TVSH 20%

3D PRINTER COLIDO COMPACT, 0.1MM RESULUTION, OPTIMAL BUILD SIZE (13 X 13 X 13CM)

3D PRINTER COLIDO D1315 PLUS, BLU, 0.05MM RESULUTION, OPTIMAL BUILD SIZE (13 X 15 CM)

SCCD0001
49,166.67ALL pa tvsh
TVSH 20%

3D PRINTER COLIDO D1315 PLUS, BLU, 0.05MM RESULUTION, OPTIMAL BUILD SIZE (13 X 15 CM)

BROTHER MFP PRINTER

SCZA0200
62,500.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

BROTHER MFP PRINTER

BROTHER PRINTER MFP DUPLEX, ADF, WIRELESS

SCZA0205
62,500.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

BROTHER PRINTER MFP DUPLEX, ADF, WIRELESS

EPSON PRINT LQ-690

SCED0033
91,666.67ALL pa tvsh
TVSH 20%

EPSON PRINT LQ-690

EPSON PRINTER / SCANNER / COPY L3156 COLOR ITS, USB, WI-FI, WHITE

SCEA0220
32,500.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

EPSON PRINTER / SCANNER / COPY L3156 COLOR ITS, USB, WI-FI, WHITE

EPSON PRINTER /SCANNER/COPY COLOR ITS,L3250 USB WIFI,BLACK

SCEF0300
33,333.33ALL pa tvsh
TVSH 20%

EPSON PRINTER /SCANNER/COPY COLOR ITS,L3250 USB WIFI,BLACK

EPSON PRINTER INKJET PHOTO L805, WIRELESS

SCEA6032
58,333.33ALL pa tvsh
TVSH 20%

EPSON PRINTER INKJET PHOTO L805, WIRELESS

EPSON PRINTER LX-350 DOT-MATRIX

SCED0015
45,833.33ALL pa tvsh
TVSH 20%

EPSON PRINTER LX-350 DOT-MATRIX

EPSON PRINTER/SCANNER/COPY COLOR ITS, L3210, USB, BLACK

SCEF0200
25,000.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

EPSON PRINTER/SCANNER/COPY COLOR ITS, L3210, USB, BLACK