Ju nuk keni artikuj në karrocën tuaj
Trena & Hekurudha

DKS TREN KLASIK ME BATERI 41.5X6X28.5CM LUNA, 36M+

OTTC0030
2,010.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS TREN KLASIK ME BATERI 41.5X6X28.5CM LUNA, 36M+

DKS TREN ME SHINA DHE BATERI QE NXJERR TYM LUNA 56X6.5X33.5CM

OTTC0031
2,810.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS TREN ME SHINA DHE BATERI QE NXJERR TYM LUNA 56X6.5X33.5CM

GLOBO TOY TREN KLASIK PA TYM ME DRITE/TINGUJ, 27,2X35X11,5CM, 36M+

OTTC00310
2,610.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

GLOBO TOY TREN KLASIK PA TYM ME DRITE/TINGUJ, 27,2X35X11,5CM, 36M+

GLOBO TREN EXPRESS ME SHINA DHE AKSESORE 50 PCS ME DRITE, TINGUJ 1:87, 49X77X6CM, 36M+

OTTC0035
4,730.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

GLOBO TREN EXPRESS ME SHINA DHE AKSESORE 50 PCS ME DRITE, TINGUJ 1:87, 49X77X6CM, 36M+

GLOBO TREN ME BATERI ( DRITE/TINGUJ ),36M+

OTTC0010
3,480.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

GLOBO TREN ME BATERI ( DRITE/TINGUJ ),36M+

GLOBO TREN ME BATERI, SHINA, 1 LOKOMOTIVE DHE 3 VAGONE, 14 COPE, 36M+

OTTC0025
1,090.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

GLOBO TREN ME BATERI, SHINA, 1 LOKOMOTIVE DHE 3 VAGONE, 14 COPE, 36M+

GLOBO TREN ME SHINA ME BATERI, DRITA, MUZIKE 43 X 37,6 X 5,5CM, 36M+

OTTC0032
2,280.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

GLOBO TREN ME SHINA ME BATERI, DRITA, MUZIKE 43 X 37,6 X 5,5CM, 36M+

GLOBO TREN TERHIQE MBRAPA 1:110 6 PCS 28X11X2.5 CM, 36M+

OTTC0050
840.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

GLOBO TREN TERHIQE MBRAPA 1:110 6 PCS 28X11X2.5 CM, 36M+

GLOBO VIT-G LOKOMOTIVE ME DOMINO 83 PCS, 23,2X33X7,5CM, 36M+

OTTC0027
2,960.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

GLOBO VIT-G LOKOMOTIVE ME DOMINO 83 PCS, 23,2X33X7,5CM, 36M+

GLOBO WTOY TREN FAST ME VAGONA & SHINA, ME BATERI, DRITE & TINGUJ 14PCS 1:87, 39X37X5.5CM, 36M+

OTTC0020
2,820.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

GLOBO WTOY TREN FAST ME VAGONA & SHINA, ME BATERI, DRITE & TINGUJ 14PCS 1:87, 39X37X5.5CM, 36M+