Ju nuk keni artikuj në karrocën tuaj
Lodra & Automjete

DKS MAKINA ME GOMA TE LARTA RROT. 360 GRADE MONSTER 10,5X11X10CM LUNA, 36M+

OTTA00344
630.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS MAKINA ME GOMA TE LARTA RROT. 360 GRADE MONSTER 10,5X11X10CM LUNA, 36M+

DKS AEROPLAN POLICIE ME AKSESORE, LUNA 50.2X15X24CM 36M+

OTTA0107
5,750.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS AEROPLAN POLICIE ME AKSESORE, LUNA 50.2X15X24CM 36M+

DKS AEROPLAN ZJARRFIKESJE ME AKSESORE,LUNA 50.2X15X24CM 36+

OTTA0109
5,740.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS AEROPLAN ZJARRFIKESJE ME AKSESORE,LUNA 50.2X15X24CM 36+

DKS AMBULANCE E ZEZE ME TINGUJ LUNA 21,6X10,4X18,3CM, 36M+

OTTA00741
1,450.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS AMBULANCE E ZEZE ME TINGUJ LUNA 21,6X10,4X18,3CM, 36M+

DKS AVION ME BATERI ME DRITE & TINGUJ "TRY ME" ME MAKINA TE VOGLA 30X24.5X20CM, 36M+

OTTB0011
2,790.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS AVION ME BATERI ME DRITE & TINGUJ "TRY ME" ME MAKINA TE VOGLA 30X24.5X20CM, 36M+

DKS BETONIERE ME BATERI,DRITE & TINGUJ 40,5X14X21CM, 36M+

OTTA00974
4,870.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS BETONIERE ME BATERI,DRITE & TINGUJ 40,5X14X21CM, 36M+

DKS ESKAVATOR ME DRITE DHE TINGUJ I KUQ 1:12 ,35,8X14,5X23,2CM LUNA 36M+

OTTA00921
3,500.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS ESKAVATOR ME DRITE DHE TINGUJ I KUQ 1:12 ,35,8X14,5X23,2CM LUNA 36M+

DKS HELIKOPTER ME DRITE DHE TINGUJ I VERDHE 22,3X10X13,5CM LUNA 36M+

OTTA0501
1,670.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS HELIKOPTER ME DRITE DHE TINGUJ I VERDHE 22,3X10X13,5CM LUNA 36M+

DKS HELIKOPTER ZJARRFIKES 1:14 I KUQ ME DRITA DHE TINGUJ 31,5X11,5X17,3CM LUNA 36M+

OTTA0500
1,620.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS HELIKOPTER ZJARRFIKES 1:14 I KUQ ME DRITA DHE TINGUJ 31,5X11,5X17,3CM LUNA 36M+

DKS HELIKOTPER ME BATERI,DRITE & TINGUJ I KUQ 22,3X10X13,5CM, LUNA 36M+

OTTB00300
1,620.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS HELIKOTPER ME BATERI,DRITE & TINGUJ I KUQ 22,3X10X13,5CM, LUNA 36M+

DKS KAMION ESKAVATOR METALIK LUNA 26X9X11,3CM LUNA, 36M+

OTTA0092
1,180.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS KAMION ESKAVATOR METALIK LUNA 26X9X11,3CM LUNA, 36M+

DKS KAMION LUNA METALIK ASS 1:55 36+

OTTA00959
560.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS KAMION LUNA METALIK ASS 1:55 36+