Ju nuk keni artikuj në karrocën tuaj
OTSH

QRC LOJE FAMILJARE " HANGMAN" LOJE TRADICIONALE ME FJALE PER 2 LOJTARE: NJERI ZGJEDH FSHEHURAZI NJE FJALE, TJETRI DUHET TA MARRE ME MEND. PERBEHET NGA NJE TABLETE E SHPUAR DHE KUNJAT E BUTONIT TE POSACEM QE AKOMODOJNE SHKRONJAT E ALFABETIT, 6-99

OTSH0050
1,975.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC LOJE FAMILJARE " HANGMAN" LOJE TRADICIONALE ME FJALE PER 2 LOJTARE: NJERI ZGJEDH FSHEHURAZI NJE FJALE, TJETRI DUHET TA MARRE ME MEND. PERBEHET NGA NJE TABLETE E SHPUAR DHE KUNJAT E BUTONIT TE POSACEM QE AKOMODOJNE SHKRONJAT E ALFABETIT, 6-99

QRC LOJE FAMILJARE "DOT & BOXES" FITON LOJTARI QE NDERTON ME SHUME SHESHE, SECILI LOJTAR DUHET TE BASHKOJE 2 KUNJA, NESE NJE LOJTAR, DUKE BASHKUAR DY KUNJA, FORMON NJE KATROR, ??AI FUT KUNJEN E BUTONIT TE NGJYR‰S QE E IDENTIFIKON ATE BRENDA, 7-99

OTSH0080
1,875.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC LOJE FAMILJARE "DOT & BOXES" FITON LOJTARI QE NDERTON ME SHUME SHESHE, SECILI LOJTAR DUHET TE BASHKOJE 2 KUNJA, NESE NJE LOJTAR, DUKE BASHKUAR DY KUNJA, FORMON NJE KATROR, ??AI FUT KUNJEN E BUTONIT TE NGJYR‰S QE E IDENTIFIKON ATE BRENDA, 7-99

QRC LOJE FAMILJARE "GRAND PRIX SIMULATION" SIMULON NJE GARE TE FORMULA 1. BORDI AKOMODON 16 QARQE KATROR‰E DHE KUNJAT E NEVOJSHME P‰ER TE SHENUAR POZICIONIN E "MAKINAVE" PERKAT‰EE PERGJATE GJITHE RRUGES, 8-99

OTSH0070
1,875.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC LOJE FAMILJARE "GRAND PRIX SIMULATION" SIMULON NJE GARE TE FORMULA 1. BORDI AKOMODON 16 QARQE KATROR‰E DHE KUNJAT E NEVOJSHME P‰ER TE SHENUAR POZICIONIN E "MAKINAVE" PERKAT‰EE PERGJATE GJITHE RRUGES, 8-99

QRC LOJE FAMILJARE "SEA BATTLE" PER 2 LOJTARE QE PERPIQEN TE GJEJNE POZICIONIN E FLOTES KUND‰RSHTARE NE NJE RRJET KARTEZIAN, 2 D‰RRASA TE SHPUARA, KUNJA NE FORMA DHE NGJYRA TE NDRYSHME PLUS AKSESORE, 6-99

OTSH0060
1,983.33ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC LOJE FAMILJARE "SEA BATTLE" PER 2 LOJTARE QE PERPIQEN TE GJEJNE POZICIONIN E FLOTES KUND‰RSHTARE NE NJE RRJET KARTEZIAN, 2 D‰RRASA TE SHPUARA, KUNJA NE FORMA DHE NGJYRA TE NDRYSHME PLUS AKSESORE, 6-99