Ju nuk keni artikuj në karrocën tuaj
Numrat, shkronjat

QRC LOJE INTELIGJENCE "RAMI CODE", MESO KODIMIN ME NUMRAT BINAR, LEVIZ ‡ELESIN PER TE LESHUAR TOPAT NE VENDIN E DUHUR 42 X 36 X 7CM, 5-8

OTSG0020
4,510.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC LOJE INTELIGJENCE "RAMI CODE", MESO KODIMIN ME NUMRAT BINAR, LEVIZ ‡ELESIN PER TE LESHUAR TOPAT NE VENDIN E DUHUR 42 X 36 X 7CM, 5-8

QRC LOJE INTELIGJENCE PER UDHETIME "MINI RAMI CODE", MESO KODIMIN ME NUMRAT BINAR, LEVIZ ‡ELESIN PER TE LESHUAR TOPAT NE VENDIN E DUHUR 23 X 20 X 5CM, 5-8

OTSG0021
2,060.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC LOJE INTELIGJENCE PER UDHETIME "MINI RAMI CODE", MESO KODIMIN ME NUMRAT BINAR, LEVIZ ‡ELESIN PER TE LESHUAR TOPAT NE VENDIN E DUHUR 23 X 20 X 5CM, 5-8

QRC CILINDRI I PITAGORES, MJET PER TE KUPTUAR DHE KUJTUAR TABELEN E SHUMEZIMIT, THJESHT KTHENI DY BUTONAT ME NGJYRA DHE REZULTATET DO T‰ SHFAQEN ME MAGJI 22X14X5CM, 5+

OTSG0010
1,830.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC CILINDRI I PITAGORES, MJET PER TE KUPTUAR DHE KUJTUAR TABELEN E SHUMEZIMIT, THJESHT KTHENI DY BUTONAT ME NGJYRA DHE REZULTATET DO T‰ SHFAQEN ME MAGJI 22X14X5CM, 5+

QRC COMBI 2 LOJERA NE NJE, NE NJEREN ANE TABLETEN ME KUNJAT, NE ANEN TJETER DERRASEN E ZEZE P‰R SHKRONJAT MAGNETIKE, 360PCS, 4-8

OTSG0260
4,230.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC COMBI 2 LOJERA NE NJE, NE NJEREN ANE TABLETEN ME KUNJAT, NE ANEN TJETER DERRASEN E ZEZE P‰R SHKRONJAT MAGNETIKE, 360PCS, 4-8

QRC COMBI ABC + 123 TABELE MAGNETIKE PREMIUM ME 2 ANE ME SHKRONJA DHE NUMRA MAGNETIK, ME DOREZE PRAKTIKE, 120 PCS, 4-8

OTSG0258
5,140.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC COMBI ABC + 123 TABELE MAGNETIKE PREMIUM ME 2 ANE ME SHKRONJA DHE NUMRA MAGNETIK, ME DOREZE PRAKTIKE, 120 PCS, 4-8

QRC KODI SEKRET, LOJE STRATEGJIKE PER DY OSE ME SHUM‰ LOJTAR‰, ME 2 NIVELE. DUKE P‰RDORUR ARSYETIMIN DHE LOGJIK‰N DEDUKTIVE, "DEKODUESI" DUHET T‰ SHKEL‰ "KODIN SEKRET" T‰ P‰RPILUAR NGA LOJTARI TJET‰R ME PAK PROVA 7-99

OTSG0023
2,390.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC KODI SEKRET, LOJE STRATEGJIKE PER DY OSE ME SHUM‰ LOJTAR‰, ME 2 NIVELE. DUKE P‰RDORUR ARSYETIMIN DHE LOGJIK‰N DEDUKTIVE, "DEKODUESI" DUHET T‰ SHKEL‰ "KODIN SEKRET" T‰ P‰RPILUAR NGA LOJTARI TJET‰R ME PAK PROVA 7-99

QRC MINI PALLINO VERSION PER UDHETIM, KRIJO 12 MODELE ME RRUAZA SHUMENGJYRESHE, SHTYP CELESIN DHE BUTONIN PER TE KORORDINUAR LEVIZJEN E TOPIT 23 X 20 X 5CM, 5-8

OTSG0041
2,030.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC MINI PALLINO VERSION PER UDHETIM, KRIJO 12 MODELE ME RRUAZA SHUMENGJYRESHE, SHTYP CELESIN DHE BUTONIN PER TE KORORDINUAR LEVIZJEN E TOPIT 23 X 20 X 5CM, 5-8

QRC NUMRA MAGNETIKE REFILL 48PCS, 4+

OTSG0802
950.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC NUMRA MAGNETIKE REFILL 48PCS, 4+

QRC PALLINO, KRIJO 12 MODELE ME RRUAZA SHUMENGJYRESHE, SHTYP CELESIN DHE BUTONIN PER TE KORORDINUAR LEVIZJEN E TOPIT 42 X 36 X 7CM, 4-8

OTSG0040
4,550.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC PALLINO, KRIJO 12 MODELE ME RRUAZA SHUMENGJYRESHE, SHTYP CELESIN DHE BUTONIN PER TE KORORDINUAR LEVIZJEN E TOPIT 42 X 36 X 7CM, 4-8

QRC PALLINO, KRIJO 7 MODELE ME RRUAZA SHUMENGJYRESHE, SHTYP CELESIN DHE BUTONIN PER TE KORORDINUAR LEVIZJEN E TOPIT 42X35,5X7CM, 6-12

OTSG0045
4,520.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC PALLINO, KRIJO 7 MODELE ME RRUAZA SHUMENGJYRESHE, SHTYP CELESIN DHE BUTONIN PER TE KORORDINUAR LEVIZJEN E TOPIT 42X35,5X7CM, 6-12

QRC PEG CODE, KUNJA&SHKRONJA TE KODUAR, LOJE INTELIGJENTE SFIDO SHKOKUN PER TE DESHIFRUAR KODIN 36X27,5X6CM 132PCS 5-10

OTSG0024
2,410.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC PEG CODE, KUNJA&SHKRONJA TE KODUAR, LOJE INTELIGJENTE SFIDO SHKOKUN PER TE DESHIFRUAR KODIN 36X27,5X6CM 132PCS 5-10

QRC PLAY MONTESORI ABC+123 DUKE LIDHUR SHKRONJAT, NUMRAT NE ZINXHIRE, ZHV. AFTESITE MOTORIKE, NJOHESE & ZHVILLUESE , 3-7

OTSG0001
2,720.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

QRC PLAY MONTESORI ABC+123 DUKE LIDHUR SHKRONJAT, NUMRAT NE ZINXHIRE, ZHV. AFTESITE MOTORIKE, NJOHESE & ZHVILLUESE , 3-7