Ju nuk keni artikuj në karrocën tuaj
Shkence

DKS LODER SHKENCORE LUNA PLANETET RROTULLUESE 21X7.5X24.5 CM 8VJEC+

OTLA0503
1,250.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS LODER SHKENCORE LUNA PLANETET RROTULLUESE 21X7.5X24.5 CM 8VJEC+

DKS LODER SHKENCORE LUNA STACIONI METEREOLOGJIK 21X7.5X24.5CM 8VJEC+

OTLA0502
1,250.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS LODER SHKENCORE LUNA STACIONI METEREOLOGJIK 21X7.5X24.5CM 8VJEC+

DKS LODER SHKENCORE ME MAGNET LUNA 12 NE 1 21X7.5X24.5 CM 8VJEC+

OTLA0501
1,250.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS LODER SHKENCORE ME MAGNET LUNA 12 NE 1 21X7.5X24.5 CM 8VJEC+

DKS MIKROSKOP ME BATERI,DRITA DHE AKSESOR , ZMADHIM 100X200X4500, 24X21X9CM

OTLA0017
1,000.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS MIKROSKOP ME BATERI,DRITA DHE AKSESOR , ZMADHIM 100X200X4500, 24X21X9CM

DKS MIKROSKOP ME MBAJTESE TELEFONI E DRITR,PER TA PARE NE EKRAN STUDIMINLUNA 100X-1200X, LENTE 28MM

OTLA0019
1,666.67ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS MIKROSKOP ME MBAJTESE TELEFONI E DRITR,PER TA PARE NE EKRAN STUDIMINLUNA 100X-1200X, LENTE 28MM

DKS SYZE 3D, ME DY DISQE,28IMAZHE,KAFSHET E XHUNGLES DHE TE DETIT 36M+

OTLA0030
1,158.33ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS SYZE 3D, ME DY DISQE,28IMAZHE,KAFSHET E XHUNGLES DHE TE DETIT 36M+

DKS TELESKOP 20Χ/30Χ/40Χ D60MM - LENTE 32MM LUNA

OTLA0005
2,416.67ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS TELESKOP 20Χ/30Χ/40Χ D60MM - LENTE 32MM LUNA

DKS TELESKOP 20Χ/30Χ/40Χ D75MM - LENTE 52MM LUNA

OTLA0006
2,750.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS TELESKOP 20Χ/30Χ/40Χ D75MM - LENTE 52MM LUNA

DKS TELESKOP 43X22X8CM

OTLA0550
1,750.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS TELESKOP 43X22X8CM

GLOBO MIKROSKOP DHE TELESKOP ME AKSESOR DHE TRIPOD, 5A+

OTLA0010
3,750.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

GLOBO MIKROSKOP DHE TELESKOP ME AKSESOR DHE TRIPOD, 5A+

GLOBO MIKROSKOP ME BATERI, DRITA DHE AKSESOR

OTLA0015
1,500.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

GLOBO MIKROSKOP ME BATERI, DRITA DHE AKSESOR

GLOBO TOY MESO VULLKANET, GEODES, BOREN, KRISTALET 8Y+

OTLA0500
458.33ALL pa tvsh
TVSH 20%

GLOBO TOY MESO VULLKANET, GEODES, BOREN, KRISTALET 8Y+