Ju nuk keni artikuj në karrocën tuaj
Lodra Aktiviteti, Muzike & Tinguj

DKS BATERI JAZZ ME BATERI, DRITE&TINGUJ 32X2411CM, 18M+

OTCA0196
4,280.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS BATERI JAZZ ME BATERI, DRITE&TINGUJ 32X2411CM, 18M+

DKS BRESHKE ME FORMA STOP&LOOK 25.5X21X17CM

OTCA0108
1,600.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS BRESHKE ME FORMA STOP&LOOK 25.5X21X17CM

DKS DAULLE KARUSEL ME DRITE DHE TINGUJ 19,5Χ19,5Χ19,5CM LUNA, 18M+

OTCA01660
4,990.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS DAULLE KARUSEL ME DRITE DHE TINGUJ 19,5Χ19,5Χ19,5CM LUNA, 18M+

DKS HEGZAGON ME FORMA STOP&LOOK 21X16.5X15.8CM

OTCA0107
1,390.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS HEGZAGON ME FORMA STOP&LOOK 21X16.5X15.8CM

DKS KITARE ME BATERI, DRITE&TINGUJ BLU PASTEL 42.5X20X6CM, 18M+

OTCA0169
3,110.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS KITARE ME BATERI, DRITE&TINGUJ BLU PASTEL 42.5X20X6CM, 18M+

DKS KITARE ME BATERI & TINGUJ E KUQE 66Χ25,5Χ6CM, 36M+

OTCA01720
4,880.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS KITARE ME BATERI & TINGUJ E KUQE 66Χ25,5Χ6CM, 36M+

DKS KSILOFON ME PIANO LUNA 28X24X10

OTCA0192
1,630.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS KSILOFON ME PIANO LUNA 28X24X10

DKS KUB MULTIAKTIVITET (6 AKTIVITETE) 18,6Χ17,2Χ17,6CM, 18M+

OTCA0122
3,100.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS KUB MULTIAKTIVITET (6 AKTIVITETE) 18,6Χ17,2Χ17,6CM, 18M+

DKS LODER ME FLUTURA QE RROTULLOHEN 16X12.5X16CM LUNA, 6M+

OTCA01091
1,000.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS LODER ME FLUTURA QE RROTULLOHEN 16X12.5X16CM LUNA, 6M+

DKS LODER ME TOPA RROTULLIM MAGJIK 14,5X14,5X19CM LUNA, 12M+

OTCA01090
1,750.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS LODER ME TOPA RROTULLIM MAGJIK 14,5X14,5X19CM LUNA, 12M+

DKS MIKROFON ME BATERI , DRITE & TINGUJ BLU PASTEL 24X15X7.8CM, 18M+

OTCA00085
1,110.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS MIKROFON ME BATERI , DRITE & TINGUJ BLU PASTEL 24X15X7.8CM, 18M+

DKS MIKROFON ME MBAJTESE "SUPERSTAR" ME BATERI,DRITE&TINGUJ PINK 35,19.5,6.5CM, 36M+

OTCA00088
1,570.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS MIKROFON ME MBAJTESE "SUPERSTAR" ME BATERI,DRITE&TINGUJ PINK 35,19.5,6.5CM, 36M+