Ju nuk keni artikuj në karrocën tuaj
Vizatim & Tabela Skicimi

3A SET VIZATIMI DHE PIKTURIMI

OTBC0050
160.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

3A SET VIZATIMI DHE PIKTURIMI

ARK GOTA PER PASTRIMIN E FURCAVE TE PIKTURES

OTBC0049
80.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

ARK GOTA PER PASTRIMIN E FURCAVE TE PIKTURES

ARK SET PIKTURIMI ( GOTE UJI+PALETA+PENEL)

OTBC0060
420.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

ARK SET PIKTURIMI ( GOTE UJI+PALETA+PENEL)

ARK SET PIKTURIMI CANTE PLASTIKE

OTBC0100
910.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

ARK SET PIKTURIMI CANTE PLASTIKE

ARK SET PIKTURIMI ( TELAJO 23*35CM+PALETA+ 6 BOJRA+PENEL)

OTBC0063
610.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

ARK SET PIKTURIMI ( TELAJO 23*35CM+PALETA+ 6 BOJRA+PENEL)

DKS GOTA PER PASTRIMIN E FURCAVE TE PIKTURES 9CM-? 8CM

OTBC0048
200.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS GOTA PER PASTRIMIN E FURCAVE TE PIKTURES 9CM-? 8CM

DKS PALETE PIKTURIMI PLASTIKE 6 VENDE

OTBC0058
160.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS PALETE PIKTURIMI PLASTIKE 6 VENDE

DKS SET ARTISTI ME BOJERA UJI, FROZEN

OTBC0080
1,320.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS SET ARTISTI ME BOJERA UJI, FROZEN

DKS SET ARTISTI ME BOJERA UJI, SPIDERMAN

OTBC00800
1,320.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS SET ARTISTI ME BOJERA UJI, SPIDERMAN

DKS SET ARTISTI VALIXHE 260X135X60MM GABBYS DOLLHOUSE

OTBC0090
1,670.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS SET ARTISTI VALIXHE 260X135X60MM GABBYS DOLLHOUSE

DKS SET ARTISTI VALIXHE 260X135X60MM MUST GAMER

OTBC0091
1,670.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS SET ARTISTI VALIXHE 260X135X60MM MUST GAMER

DKS SET ARTISTI VALIXHE 28X14X13CM WISH

OTBC00710
1,990.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS SET ARTISTI VALIXHE 28X14X13CM WISH