Ju nuk keni artikuj në karrocën tuaj
Canta per Laptop

DELL CANTE SHPINE LAPTOPI 17"(460-BCZB)

OHDB0023
6,500.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DELL CANTE SHPINE LAPTOPI 17"(460-BCZB)

DKS CANTE LAPTOPI MOOD 16" ME DOREZE DHE RRIP BLU (29X6X39)

OHDB0049
1,600.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS CANTE LAPTOPI MOOD 16" ME DOREZE DHE RRIP BLU (29X6X39)

DKS CANTE LAPTOPI MOOD 16" ME DOREZE DHE RRIP KUQE (29X6X39)

OHDB0050
1,600.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS CANTE LAPTOPI MOOD 16" ME DOREZE DHE RRIP KUQE (29X6X39)

DKS CANTE LAPTOPI MOOD 16" ME DOREZE DHE RRIP ZEZE (29X6X39)

OHDB0051
1,600.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

DKS CANTE LAPTOPI MOOD 16" ME DOREZE DHE RRIP ZEZE (29X6X39)

FSK CANTE LAPTOPI 15" (37X27X7CM) DOREZE & RRIP, MATERIALI OXFORD, SHUME SHTRESA, E ZEZE

OHDB0019
2,000.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

FSK CANTE LAPTOPI 15" (37X27X7CM) DOREZE & RRIP, MATERIALI OXFORD, SHUME SHTRESA, E ZEZE

FSK CANTE SHPINE PER LAPTOP 15.6" (41X30X10CM), MATERIALI OXFORD, SHUME SHTRESA,GRI, BLU, E ZEZE

OHDB0021
1,700.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

FSK CANTE SHPINE PER LAPTOP 15.6" (41X30X10CM), MATERIALI OXFORD, SHUME SHTRESA,GRI, BLU, E ZEZE

GENIUS CANTE SHPINE LAPTOPI GX-GAMING 17" KUQE(GB-1750)

OHDB0111
2,900.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

GENIUS CANTE SHPINE LAPTOPI GX-GAMING 17" KUQE(GB-1750)

GLB MBAJTESE IPAD + BLLOK

OHDB1010
1,700.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

GLB MBAJTESE IPAD + BLLOK

GLB MBAJTESE IPAD ME BATERI TE INTEGRUAR

OHDB1015
4,700.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

GLB MBAJTESE IPAD ME BATERI TE INTEGRUAR

HP CANTE LAPTOPI 15.6" FOCUS TOPLOAD ZEZE(T9B50AA)

OHDB0035
2,600.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

HP CANTE LAPTOPI 15.6" FOCUS TOPLOAD ZEZE(T9B50AA)

HP CANTE LAPTOPI VALUE TOP LOAD 18" ME DOREZE DHE RRIP ZEZE(QB683AA)

OHDB0063
3,800.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

HP CANTE LAPTOPI VALUE TOP LOAD 18" ME DOREZE DHE RRIP ZEZE(QB683AA)

HP CANTE SHPINE LAPTOPI 15.6" PRELUDE GRI(2Z8P3AA)

OHDB0036
4,500.00ALL pa tvsh
TVSH 20%

HP CANTE SHPINE LAPTOPI 15.6" PRELUDE GRI(2Z8P3AA)