Së shpejti...

InfoSoft Office, ne kuader te permiresimit te sherbimit ndaj klientit, po zhvillon platformen e re te shitjeve online e cila do te jete gati per perdorim se shpejti. Ju kerkojme ndjese per cdo pakenaqesi qe kjo situate po ju shkakton dhe ju falenderojme per mirkuptimin.

Days
/

Hours
/

Minutes
/

Seconds
  • Autostrada TR-DR km 8, Kashar, Tirana

  • +355 42 251 183

  • info@infosoftoffice.al